TERCERA TEMPORADA DE “LA CASA DE PAPEL”?

TERCERA TEMPORADA DE “LA CASA DE PAPEL”?

Que “La casa de papel” és un èxit mundial és una realitat. Només cal sortir al carrer i escoltar que tothom l’ha vist, l’està veient o li han recomanat. Quan diem el món, és literal: és la sèrie en llengua no anglesa més vista de la història de Netflix , que li va comprar els drets d’emissió a Atresmedia. Per tant, les expectatives per a la tercera temporada, que produeix en exclusiva Netflix, estan pels núvols. Ara que el rodatge dels nous episodis ha començat, la plataforma ha volgut compartir amb nosaltres unes quantes sorpreses.

L’anunci de la tercera temporada es va realitzar a través d’un vídeo acompanyat de la cançó “Bella Ciao”, i en el tràiler hi podem veure algunes cares conegudes que es preparen per a tornar a la pantalla. A més, es presenten nous membres que formaran part de la banda, com Rodrigo de la Serna i Fernando Cayo.

Data d’estrena ?

La nova temporada, o tercera part com l’han anunciat en el vídeo abans esmentat, s’estrenarà aquest any i comptarà amb “gran part dels mateixos actors”, ha avançat el CEO de Netflix , Reed Hastings, a l’esdeveniment “See What ‘s Next”, que es celebra a Roma.

Hi haurà quarta temporada ?

Si ets dels espectadors que tens problemes per esperar fins a l’estrena de la tercera temporada, pots tranquil·litzar-te davant la idea que hi haurà també una quarta temporada. Ho va filtrar sense voler Rodrigo de la Serna durant una entrevista, on va dir que havia firmat per “la tercera i la quarta temporada”, així que està confirmat que hi haurà una continuació de la tercera part.