SEGONA TEMPORADA DE ‘SEX EDUCATION?’

SEGONA TEMPORADA DE ‘SEX EDUCATION?’

Confirmat, ‘Sex Education’ ha estat un èxit i a Netflix ja preparen una segona temporada amb vuit episodis nous.

Fa menys d’un mes que es va estrenar la sèrie ‘Sex Education’ i l’èxit ha estat tan gran que Netflix acaba de confirmar que hi haurà una segona temporada.

Segons dades del propi canal de streaming, prop de 40 milions d’usuaris van veure l’atrevida sèrie en les seves primeres quatre setmanes disponible, tota una gesta d’una sèrie que trenca tots els tabús.

La segona temporada començarà la seva producció aquesta primavera al Regne Unit. També s’ha confirmat el retorn de Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds i Patricia Allison, així com la tornada de Laurie Nunn com a creadora i productora executiva juntament amb el productor executiu Jamie Campbell i Eleven com a companyia productora.

 

Ja vam dir que era la sèrie que hauries d’estar veient, però si encara no has començat a riure amb ‘Sex Education’, és el moment perfecte perquè t’hi posis perquè Netflix acaba d’anunciar que la sèrie tindrà una segona temporada. Fa menys d’un mes que la plataforma estrenava aquesta sèrie ambientada a l’institut de Moordale i usuaris de tot el món ja s’han enganxat a les vides dels seus estudiants. Fins i tot hi ha qui la va devorar en només un cap de setmana.

L’èxit dels vuit primers episodis de ‘Sex Education’ ha estat tan gran, encara que no inesperat, que Netflix ha volgut seguir obrint camí a aquest debat cultural sobre la sexualitat, les relacions i la identitat sexual. Si encara no has conegut als seus variats i complexos personatges, les tardes dels dissabtes i diumenges poden ser una bona ocasió per posar-s’hi.

La seva producció, començarà aquesta primavera al Regne Unit, així que confiem que abans que acabi l’any ja poguem començar a veure la segona temporada de ‘Sex Education’ a Netflix. Sobre la renovació, la creadora de la sèrie Laurie Nunn va comentar, “La recepció de la sèrie ha estat molt emocionant. És increïble veure com persones de tot el món han connectat amb aquests personatges que van començar com a idees al meu cap. Estic molt agraïda amb cada persona que s’ha près el temps de veure la sèrie, i no puc esperar per continuar aquest viatge increïble “.