SEGONA TEMPORADA ‘THE END OF THE F***ING WORLD?

SEGONA TEMPORADA ‘THE END OF THE F***ING WORLD?

Alyssa i James, protagonistes de la sèrie ‘The End of the F *** ing World’, tornaran a la pantalla amb la sèrie que va revolucionar l’any passat, a través d’una segona temporada que no podem desitjar més.

 

Segur que ja és a les teves llistes de sèries favorites o etiquetat com un dels teus “must see” que no t’has de perdre. Parlem de ‘The End of the F *** World’, la sèrie que es va convertir en un fenomen viral durant l’any passat i que ens va aconseguir conquistar a tots.

Doncs bé, entre les estrenes de Netflix per al proper curs i fent cas omís al títol d’aquesta sèrie, sembla que haurem d’esperar a veure la fi del món perquè han confirmat que les aventures dels joves protagonistes d’aquesta sèrie comptaran amb una temporada més.

Exacte! Noves històries de la jove parella formada per Alyssa i James que va aconseguir conquistar a Millenials (bé, i no tan Millenials) i que si, de veritat, encara no has pogut veure al complet, aquesta propera setmana santa serà perfecta per preparar-te per l’estrena d’aquesta esperada segona temporada. Tot i que, encara, no podem confirmar data d’estrena, ni hem pogut veure les primeres imatges d’aquests nous capítols, estem molt emocionats amb la notícia d’aquesta nova estrena que ha revolucionat les xarxes socials.