TINDRÀ VENOM ALGUNA SEQÜELA?

TINDRÀ VENOM ALGUNA SEQÜELA?

 

Alguna  de les incògnites implantades per la pel·lícula de Venom, eren si entraria dins de l’ UCM (Univers Cinematogràfic Marvel), i sobretot si aquesta pel·lícula tindría o no seqüela. Doncs bé recentment un dels guionistes de Venom, ha confirmat que hi haurà una seqüela, la qual està actualment en desenvolupament.

A Jeff Pinkner, guionista de Venom, li han preguntat recentment què hauria de tenir una possible seqüela de Venom o què es podria esperar. S’ha guardat bé els seus secrets, però la veritat és que ha confirmat rotundament que una seqüela està ja en marxa.

 

La pel·lícula en solitari de Venom s’està tornant tot un èxit a nivell global. Segons les dades de Box Office (via Comic Book), la pel·lícula de Ruben Fleischer ha recaptat un total de 822.500.000 de dòlars, convertint-se en la pel·lícula número 70 amb major recaptació de la història, per la qual cosa no és d’estranyar que ja compti amb una seqüela en marxa.

De moment, Tom Hardy ha signat per tres pel·lícules de Venom tot i que, el que es duguin a terme o no, dependrà de l’èxit d’aquesta segona seqüela també en certa mesura. Sony s’ha plantejat la possibilitat que de llançar la segona entrega al 2020.