RECOMENACIÓ: ‘SIREN’

RECOMENACIÓ: ‘SIREN’

Siren, és una sèrie de televisió nord-americana que es va estrenar a la cadena de televisió Freeform el 29 de març de 2018. La primera temporada va incloure 10 episodis. Al maig de 2018, la sèrie es va renovar per a una segona temporada de 16 episodis i es va començar a emitir el 24 de gener de 2019. Actualment cada setmana s’emet un capítol nou de la segona temporada.

Argument

Temporada 1
La ciutat costanera de Bristol Cove, coneguda per la llegenda d’haver sigut fa temps l’hàbitat de les sirenes, s’inverteix quan apareix una misteriosa jove ( Eline Powell ) i comença a causar estralls al petit poble de pescadors per buscar la seva germana capturada ( Sibongile Mlambo ) que va ser segrestada per les mans de l’exèrcit local. Els biòlegs marins Ben ( Alex Roe ) i Maddie (Fola Evans-Akingbola) treballen junts per esbrinar qui i què va conduir aquest primer caçador del mar profund a la terra.

Temporada 2

Centrant-nos més en el màgic i irresistible cant de la sirena i en com afecta de manera diferenet als humans masculins, aquesta temporada presenta més a les sirenes i els tritons, els quals els habitants de Bristol Cove descobreixen que les criatures han existit tot el temps. La temporada també té l’arribada de Susan Bishop, que intenta fer les paus amb la seva família separada.

 

 

Personatges Principals

· Alex Roe com Ben Pownall, un biòleg marí que se sent atret per Ryn.
· Eline Powell com Ryn, una estranya jove amb un fosc secret.
· Ian Verdun com Xander McClure, un pescador d’aigües profundes que busca descobrir la veritat.
· Rena Owen com Helen Hawkins, una dona excèntrica que sembla saber més sobre les sirenes del que ella pretén.
· Fola Evans-Akingbola com Maddie Bishop, una biòloga marina novia de Ben, que sospita de Ryn.
· Sibongile Mlambo com Donna (temporada 1), un mistifica i enganyosament poderosa sirena.