RECOMENACIÓ: ‘BOHEMIAN RHAPSODY’

RECOMENACIÓ: ‘BOHEMIAN RHAPSODY’

Ambientada en els anys 70. Aquesta pel·lícula es centra en la vida de l’icònic grup de música ‘Queen’ i concretament en la vida del cantant principal, Freddie Mercury. La cinta pretén mostrar de forma cronològica com es va formar la banda, els anys previs a la fama i els inicis de Freddie Mercury. A més, també es mostrarà el Live Aid de 1985, un concert que van donar a l’estadi de Wembley per tal de recaudar el màxim de diners per a causes benèfiques i on a més també van col·laborar altres grans estrelles del món de la música d’aquell moment.

El film està dirigit per Dexter Fletcher i protagonitzat per Rami Malek, Ben Hardy, Joseph Mazzello i Gwilym Lee. A més, altres actors també es sumen al projecte com Mike Myers o Lucy Boynton.

 

Personatges Principals

· Rami Malek – Freddie Mercury
· Gwilym Lee – Brian May
· Ben Hardy – Roger Taylor
· Joseph Mazzello – John Deacon
· Allen Leech – Paul Prenter
· Lucy Boynton – Mary Austin
· Mike Myers – Fred Mandel
· Aaron McCusker – Jim Hutton
· Aidan Gillen – John Reid
· Tom Hollander – Jim Beach
· Meneka Das – Jer Bulsara
· Neil Fox-Roberts – padre de Mary Austin

 

Crítica

Bohemian Rhapsody ha rebut ressenyes mixtes de part de la crítica i positives de l’audiència. Al portal d’internet Rotten Tomatoes, la pel·lícula posseeix una aprovació del 62%, basada en 330 ressenyes, amb una qualificació de 6.1 / 10, mentre que per part de l’audiència té una aprovació del 90%, basada en 15.007 vots, amb una qualificació de 4.5 / 5.15

Metacritic, un altre portal que valora pel·licules, li ha donat a la pel·lícula una puntuació de 49 de 100, basada en 45 ressenyes. La audiència entrevistada per Cinemascore li ha donat una «A» en una escala de A + a F, mentre que a el lloc IMDb els usuaris li han donat una qualificació de 8.3 / 10, sobre la base de 149.957 vots. Per últim , la pàgina FilmAffinity li ha donat una qualificació de 7.6 / 10, basada en 15.128 vots.

Alguns mitjans com The Spectator van donar ressenyes negatives esmentant que la pel·lícula es feia molt repetitiva, mentre que altres com la revista “Paste” o el lloc web “Indiewire” van ser crítics amb algunes llicències creatives i pel retrat de les relacions homosexuals de Mercury, indicant que van ser representades com una influència particularment corruptora.

Premis

Premis Globus d’or: 2

 

 

Possible seqüela
Al desembre de 2018 Brian May va comentar la possibilitat d’una seqüela que es duria a terme des del Live Aid fins a la mort de Freddie.