“SEÑOR DAME PACIENCIA”

“SEÑOR DAME PACIENCIA”

7 Febrer, 2019 0 By Sergi Cufí

Quan la dona de Gregorio, un banquer molt conservador, del Reial Madrid i molt rondinaire, mor sobtadament, aquest es veu obligat a complir la seva última voluntat: passar un cap de setmana amb els seus fills i les seves respectives parelles a Sanlúcar de Barrameda per escampar les seves cendres al riu del Guadalquivir. Aquí és on comencen els problemes per a Gregorio, ja que la seva filla Sandra està casada amb Jordi, un català molt culer al qual no suporta. La seva altra filla, Alícia, està sortint amb Leo, un hippy anti-sistema, i Carlos, el seu fill petit, amb el qual porta sis mesos sense parlar-se des que va sortir de l’armari, es presenta amb el seu xicot Eneko, un basc d’origen senegalès.

 

Una recomanació de Hobbix, una bona pel·licula de comèdia del cinema espanyol que us farà riure a carcajades!